Business Case Club

8.3. - 17.5.2018
Paikka: Y-kampus Keskusta

Onko sinulla mielessäsi liiketoimintaidea, johon kaipaisit sparrausta? Haluaisitko verkostoitua ja pohtia idean hyödynnettävyyteen, vaikuttavuuteen ja kaupallistamiseen liittyviä kysymyksiä yhdessä muiden, eri alojen opiskelijoiden kanssa?

Business Case Clubissa on mahdollisuus kehittää eteenpäin omaan osaamiseen perustuvaa liiketoimintaideaa käytännönläheiseti.  Business Case Clubin sisältö palvelee idean täsmentämistä myös tutkimus- tai projektisuunnitelmaa varten. Business Case Club sopii sekä vasta-alkajille että liikeideansa kanssa jo pidemmällä olevalle.

Tapaamisissa käsittelemme vaihtuvia, idean hyödyntämistä ja kaupallistamista tukevia teemoja, kuten osaamisen tunnistaminen, idean täsmentäminen, palvelumuotoilu, tuotteistaminen, markkinointi ja rahoitusmahdollisuudet. Käsittelemme teemoja käytännönläheisesti, osallistujien ideoihin soveltaen.

Tärkeää Business Case Clubissa on osallistujien muodostama verkosto: ajatusten ja kokemusten jakaminen sekä ideoiden kehittely ja jalostus yhdessä. Business Case Club on avoin kaikkien Tampere3-korkeakoulujen opiskelijoille. Club toimii tarvittaessa englanniksi.

Business Case Club kokoontuu kuusi kertaa maalis-toukokuussa joka toinen torstai klo 9-11.

To 8.3. klo 9-11

To 22.3. klo 9-11

To 5.4. klo 9-11

To 19.4. klo 9-11

To 3.5. klo 9-11

To 17.5. klo 9-11

Paikka: Y-kampus Keskusta, Tampereen yliopiston päätalo, A0-käytävä

Kieli: suomi tai tarvittaessa englanti

Lisätiedot ja ilmoittautuminen (6.3. mennessä): maria.ruokonen(a)staff.uta.fi

Tervetuloa kehittämään ideaasi yhdessä!

 

Jaa: