Y-Foorumi – Research Meets Practice

4.5.2018
Klo: 9.30 - 19.30
Paikka: Y-kampus Kauppi, Tampereen ammattikorkeakoulu

Y-Foorumi – Research Meets Practice

Uuden ajan yrittäjyys

Kenelle ja mitä?

Y-Foorumi yhdistää yrittäjät sekä yrittäjyyden tutkimuksen. Tavoitteena on tarjota yrittäjyystietoa ja verkostoitumista yrittäjille, tutkijoille, opettajille ja opiskelijoille sekä esitellä korkeatasoista soveltavaa ja tieteellistä tutkimusta.

Miksi?

Y-foorumi ylittää tieteellisen “jäykkyyden” ja käytännön relevanssin välisen kuilun saattamalla yrittäjät, tutkijat, opettajat ja opiskelijat lähemmäksi toisiaan, ja luomalla mahdollisuuden ymmärtää, mikä on relevanttia yrittäjyyden, yrittäjyystutkimuksen ja yrittäjyyskoulutuksen saralla. Tarvitsemme tutkimusasetelmia, jotka ratkaisevat yrittäjyyden todellisia ongelmia ja myös tuovat esiin uusia yrittäjyyden haasteita ja mahdollisuuksia. Yrittäjille Y-Foorumi tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua, kuulla muiden yrittäjien kokemuksia, kuulla ja kommentoida uusia yrittäjyyden tutkimustuloksia sekä myös osallistua tutkimuksen jatkokehittelyyn.

Miten?

Y-Foorumi käynnistyy Hjallis Harkimon puheenvuorolla hänen yrittäjyyskokemuksistaan ja -näkemyksistään, ja jatkuu paneelilla, jossa yrittäjien ja yrittäjyysprofessoreiden mielipiteet kohtaavat. Paneeliin osallistuvat yrittäjät Totti Salko (Merle Consulting Oy), Katri Tanni (Differo Oy) ja Lea Tornberg (Coulu Systems Oy) sekä emeritusprofessori Vesa Routamaa ja professori Timo Pihkala. Keskustelua jatketaan pienemmissä teemaryhmissä uusimpien tutkimustulosten parissa. Y-Foorumi jatkuu vapaamuotoisessa illanvietossa ravintola Tillikassa, jossa Pekka Haavisto visioi kanssamme tulevaisuutta.

Julkaiseminen

Konferenssipaperi on mahdollista julkaista Y-Foorumi-julkaisussa,  ja  parhaat tutkimusartikkelit pääsevät ehdolle Journal of Finnish Studies –lehteen (Jufo 2-tasoinen julkaisu), joka julkaisee teemanumeron yrittäjyydestä vuonna 2019. Vähintään yhden kirjoittajan tulee esitellä paperi Y-Foorumissa, jotta paperi voidaan sisällyttää Y-Foorumi -julkaisuun tai jotta se voi päästä ehdolle Journal of Finnish Studies -lehteen.

Muu verkostoituminen

Illanvietto legendaarisessa Ravintola Tillikassa klo 17.30 alkaen

Hinta

175 euroa + alv. 24 %

KIMPPATARJOUS!

3 osallistujaa/organisaatio yht. 450 € + alv. 24 %

5 tai useampi osallistuja/organisaatio 100 € + alv. 24 %/osallistuja

Viimeinen ilmoittautumispäivä 20.4.2018

Hinta sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit, lounaan sekä pientä purtavaa iltatilaisuudessa.

Ilmoittautuminen

Viimeistään 20.4.2018 https://lomake.tamk.fi/v3/lomakkeet/25611/lomake.html

Yhteystiedot:

Tiina Brandt, Tampereen ammattikorkeakoulu

tiina.brandt(a)tamk.fi

p. 050 305 8358

Linkki: Y-Foorumin ohjelma ja puhuja- ja panelistiesittelyt

Linkki: Kirjoitusohjeet tutkimuspapereille / Instructions for Research Papers

HUOM! Abstraktien toimittamisen määräaikaa pidennetty 31.3.2018 asti!

 

Jaa: