Valmentajuus

Y-kampus järjestää T3 opettajille ja muulle henkilöstölle valmennusta oman valmentajuuden ja työyhteisön toimintatapojen kehittämiseen.

Opettajasta valmentajaksi -valmennus toimii tärkeänä pohjana oman valmentajuuden kehittämisessä. Suositeltavaa onkin, että valmennukset käydään järjestyksessä.

Osallistumalla Y-kampuksen valmentajan polulle päivität omaa työtapaasi valmentavaan suuntaan ja pureudut yrittäjämäiseen toimintaan yhdessä kollegoiden kanssa. Tavoitteena on hyödyntää valmentamisen ja yrittämisen potentiaali tulevaisuuden työelämän kehittämisessä.

Valmennus antaa sinulle kokonaiskuvan valmentamisen hyödyntämisestä opetuksessa, ohjauksessa, harjoitustöissä sekä tutkimusryhmän vetämisessä. Uusia taitoja voit hyödyntää toimialasta riippumatta. Valmennus perustuu osallistaviin menetelmiin, kuten dialogiin, jatkuvan tiedon jakamiseen ja erilaisten fasilitointityökalujen hyödyntämiseen.

 

I. Opettajasta valmentajaksi (6 lähipäivää)

Näemme joka puolella muutoksia, joita esimerkiksi globalisaatio, yrittäjämäisyys, väestön ikääntyminen ja digitalisaatio ovat tuoneet työelämään. Osallistumalla Y-kampuksen valmentajavalmennukseen päivität omaa työtapaasi valmentavaan suuntaan ja pureudut yrittäjämäiseen toimintaan yhdessä kollegoiden kanssa. Tavoitteena on hyödyntää valmentamisen ja yrittämisen potentiaali tulevaisuuden työelämän kehittämisessä.

LUE LISÄÄ

 

Seuraava valmennus toteutetaan syksyllä 2018. Aikataulu ilmoitetaan helmikuussa 2018.

 

Lisätietoja:

Liisa Heinonen

0408016386

liisa.heinonen@tamk.fi